Eat, sleep, work repeat

Zo voelt het de laatste tijd een beetje. Wakker worden, werken, eten, sporten, slapen en alles weer opnieuw (niet elke avond sporten by the way ;-)).

Er zijn nog wel veel leuke dingen om naar uit te kijken. Over twee maandjes zit ik namelijk in Turkije! Omdat mijn ouders vorig jaar 30 jaar getrouwd waren, nemen ze het hele gezin dit jaar mee naar Turkije. We gaan dus samen met mijn vader, moeder, zus, vriend van mijn zus en ikzelf met mijn vriend. Hier heb ik echt super veel zin in. 11 dagen heerlijk relaxen! Deze week ben ik begonnen met een zonnebank kuur in de zonnestudio. En het is maar goed dat ik dat doe, want ik was zelfs al een beetje verbrand na 20 minuten zonnebanken.. Ik heb nog 8 weken om een laagje op te bouwen, zodat ik in Turkije niet levend verbrand.

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste paar all stars ever gekocht! Het zijn lage witte geworden. Ik ben er super blij mee, maar moet nog wel kijken hoe ik ze goed kan combineren voor op het werk.

Daarnaast gaan we hopelijk binnenkort de reis naar Amerika boeken, hier heb ik ZO-veel zin in!! 3 weken rond touren langs de west kust van Amerika. Het lijkt me geweldig. Als iemand nog tips heeft, kom maar op!

Nou dit was weer even een random berichtje. Tot de volgende!

Anouk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: