Face-A-Day Journal

1

Face-A-Day Journal Doodle Your Mood. Het klinkt allereerst toch al harstikke leuk, ten tweede ziet het er ook nog kleurrijk en vrolijk uit. Maar wat is het?

Face-A-Day is een boekje waarin je dagelijks je gemoedstoestand in beschrijft. Nu schrijf je het niet daadwerkelijk uit, maar teken je het.

De pagina’s zien er als volgt uit.

2

Je ziet op de rechterpagina een gekleurd rondje, wat je hoofd moet voorstellen. Hier kan je doormiddel van een tekening laten zien hoe je jezelf voelt die dag.

Op de linker pagina vul je allereerst de datum in. Daaronder zie je een aantal keuzes voor het weer, hier omcirkel je wat voor weer het die dag was. Onder het weer vul je je maaltijden van de dag in. Je hebt ruimte voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Tot slot vul je bij de duimpjes omhoog en omlaag in wat je leuk vond aan de dag en wat je minder leuk vond.

Onderstaand zie je een van mijn ingevulde pagina’s.

4

Ik vind het boekje een hele leuke manier om je dagen te beschrijven. Ik heb zelf niet de inspiratie om dagelijks een leeg blad te vullen met mijn gevoelens. Dit brengt op een speelse manier in beeld hoe je jezelf voelt.

Het is een eye opener om de bladzijdes in te vullen. Hierdoor beleef je dagen intenser. Ik denk dat het goed is om ‘s avonds van je af te schrijven, om zo “leeg” te gaan slapen.

Je kan natuurlijk het boekje zelf bestellen, maar het is ook een leuk en origineel cadeau om te geven (of te krijgen ;-))!

Het boekje is voor € 13,99 te bestellen op Bol.com.

Anouk

Advertenties

Een gedachte over “Face-A-Day Journal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: